Çift Anadal programları öğrencilere kayıtlı oldukları bölüm dışında ilgili oldukları ikinci bir bölümün derslerini alıp programın koşullarını yerine getirerek, aynı zaman diliminde 2 farklı programdan lisans diplomasına sahip olma fırsatı sunmaktadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı-Güz Dönemi itibariyle Psikoloji Bölümü ile Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi bölümleri arasında Çift Anadal programı uygulaması başlatılmıştır. Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi bölümlerine ilgi duyan öğrencilerimize önemle duyurulur.

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmeliğin Üniversitemiz Yönergesi için tıklayınız.

04 Ağustos 2020, Salı 5365 kez görüntülendi