Toplantılarına 2021-2022 Bahar döneminde başlayan Psikoloji Bölümü Öğrenci Çalışma Grubu 2022-2023 Güz dönemi için ilk toplantısını 4 Ekim Salı günü gerçekleştirdi. Bütün psikoloji öğrencilerine açık olan çalışma grubu dönem boyunca Salı günleri saat 17.00’da 210 numaralı sınıfta toplanmaya devam edecek.

Toplantılarda kendi çalışmalarını gerçekleştirmek isteyen öğrencilerin fikirleri ve süreçleri hep birlikte tartışılırken aynı zamanda araştırma yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında da öğrenciler hocalarımız tarafından bilgilendirilmektedir. Toplantılarda ayrıca psikoloji literatüründe tartışılan güncel konular da konuşulmaktadır. Katılmak isteyen öğrenciler Araştırma Görevlisi hocalarımızdan daha detaylı bilgi alabilirler.

10 Ekim 2022, Pazartesi 311 kez görüntülendi