Psikoloji bölümü 2022 girişli yeni öğrencilerini düzenlenen tanışma etkinliği ve oryantasyon programı ile karşıladı.

2 Ekim Pazar günü saat 17.30-19.30 arasında düzenlenen tanışma etkinliğine hem 2022 girişli hem de üst sınıftaki öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Fen-Edebiyat fakültesi önünde düzenlenen “Hoş Geldin” etkinliğinde bölüm hocalarımız da yeni gelen öğrencilerle tanışma fırsatı buldu.

3 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen bölüm oryantasyonu bölüm hocalarımızdan Doç. Dr. Pınar Dursun Karslı, Dr. Öğretim Üyesi Aylin Saltürk ve Dr. Öğretim Üyesi Onur Cem Doğru’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Onur Cem Doğru yaptığı sunum ile yeni öğrencilere psikoloji bölümünü tanıttı.

10 Ekim 2022, Pazartesi 805 kez görüntülendi