25-26-27 Ağustos 2023 tarihlerinden gerçekleştirilen 27. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’nde (UPOK) Psikoloji Bölümü öğrencileri araştırmalarını sundu.

Miray Tavlı ve Gökçe Nur Yiğit “Depreme Yönelik Sorumluluk Atıfları Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması” başlıklı; Beyza Nur Özesen, Elif Rana İnan, Safinaz Kübra Aktaş, Sena Nur Özdek ve Gülse Kömürcü “Kadınların Romantik İlişkilerdeki Cinsiyetçi Deneyimleri: İlişki Doyumu ve Kendini Nesneleştirme Üzerine Etkileri” başlıklı bildiriyle kongreye katılım sağladı.

Önceki yıl gerçekleştirilen 26. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’nde (UPOK) de Saliye Türkeş ve Yaren Abidik “Metin ve Yazar Kalitesi Değerlendirmede Cinsiyetin ve Kalıpyargı İçeriği Boyutunun Etkisi” başlıklı çalışmalarıyla katılım sağlamıştı.

Davranış Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri ve Ölçek Geliştirme derslerinde yürüttükleri çalışmalarla kongreye katılım sağlayan öğrenciler aynı zamanda Psikoloji Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı çalışmalarında da yer almaktadır.

Bildiri sunumu yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

 

06 Eylül 2023, Çarşamba 333 kez görüntülendi