Psikoloji Bölümüne yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programları gerçekleştirildi.

04.10.2023 tarihinde gerçekleştirilen bölüm oryantasyon programında Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Ü. Timuçin Aktan bölüm ve üniversite hayatına dair genel bilgileri aktardı. Bölüm akademisyenleri de  toplantıya katılarak öğrencilerle tanıştı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

11.10.2023 tarihinde üniversite Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Psikolog Şeref Sezen öğrencilere yönelik psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri hakkında, Diyetisyen Abdülkadir Han Helvacı yeterli ve dengeli beslenmeye yönelik verilen hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

16.10.2023 tarihinde ise Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nca kütüphane hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Tüm öğrencilerimize tekrar Akü Psikoloji Bölümü’ne hoş geldiniz diyor, verimli bir üniversite hayatı diliyoruz.

17 Ekim 2023, Salı 98 kez görüntülendi