24 Ekim 2023 tarihinde Tetova Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Hana Saliu, Pedagoji Bölümünden Prof. Dr. Makfirete Ameti ve Hukuk Fakültesinden Uzm. Nazmije Sakirinun Erasmus + kapsamında bölümümüzü ziyaret ettiler.

Prof. Dr. Hana Saliu, St. Cyril ve Methodius Üniversitesi Psikoloji programından doktora derecesini almıştır ve 2007 yılından bu yana Tetova Üniversitesi’nde görev yapmaktadır. Psikoloji Bölümünde akademisyen olarak görev yapan Prof. Dr. Hana Saliu aynı zamanda EMDR terapisti olarak da çalışmaktadır.

Prof. Dr. Hana Saliu, bölümüz hocaları ve öğrencilerine “Çocuk Suçluluğunda Psiko-Sosyal Risk Faktörleri: Aile, Okul ve Akranlar” konulu bir seminer verdi. Saliu bu dersinde ahlak gelişimiyle ilgili çeşitli teori ve görüşlerden, çocuk suçluluğunu etkileyen önemli risk faktörlerinden ve çocuk suçluluğu konusundaki kültürel farklılıklardan bahsetti.

Prof. Dr. Hana Saliu ve beraberindeki ekibe ziyaret ve seminer programı için teşekkür ederiz.

26 Ekim 2023, Perşembe 108 kez görüntülendi