Bölümümüzde göre yapan akademisyenler topluma hizmet/toplumsal katkı çalışmaları kapsamında hem üniversite içerisinde farklı öğrenci gruplarına hem de kamu kurumlarına yönelik çeşitli seminerler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Dr. Öğr. Üyesi Onur Cem Doğru İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda ilimizde görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere yönelik “Duygusal Öz-Düzenleme ve Öfke Yönetimi” başlıklı bilgilendirme yaptı.

 

Üniversitemiz Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğindeyse üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Akademide Aile” panelinde Dr. Öğr. Üyesi Meryem Şahin tarafından din psikolojik bakış açısından “Dinin Aile İlişkilerindeki Rolü” kapsamında konuşma yapıldı.

 

Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen bir diğer etkinlikte Araştırma Görevlisi Meleksima Türkırkı tarafından “Dijital Oyunlarda Kadına Yönelik Ayrımcılık ve Çözüm Önerileri” başlıklı seminer verildi.

 

 

Akademisyenlere çalışmalara verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

07 Kasım 2023, Salı 143 kez görüntülendi