Afyonkarahisar Valiliği tarafından Sayın Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı moderatörlüğünde “Afyonkarahisar Ortak Akıl Buluşmaları” düzenlendi.

16 farklı başlıkta, başlıklarla ilgili farklı davetlilerin dahil olduğu, hafta boyunca süren buluşmalara psikoloji bölümü akademisyen ve öğrencileri de katılım sağladı.

Akademisyenler, sektör temsilcileri, girişimciler, bürokratlar, eğitimciler, gençler gibi geniş katılımcı yelpazesini barındıran Ortak Akıl Buluşmalarının 26 Ocak 2024 tarihli “Eğitim ve Toplumsal İlişkiler” başlıklı oturumuna Dr. Öğr.Üyesi Meryem Şahin katılım sağladı. 27 Ocak 2024 tarihli “Üniversiteli Gençler” oturumuna da AKÜ Karahisari Genç Yeşilay Topluluğu’nu temsilen psikoloji dördüncü sınıf öğrencisi Kadir Aşık, AKÜ Genç Ofis’i temsilen psikoloji ikinci sınıf öğrencisi Mihriban Yüksel katılım sağlayıp ilgili başlıklarda görüş ve önerilerini paylaştılar.

29 Ocak 2024, Pazartesi 44 kez görüntülendi