Afyon Kocatepe Üniversitesi Psikoloji Kulübü #KariyerAralik 2023 serisi kapsamında psikolojinin farklı alanlarında uzmanlaşan isimleri konuk etti.

7 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Hatice Demirbaş (Adli Psikoloji), 11 Aralık 2023 tarihinde Spor Psikoloğu Arda Coşkun (E-Spor Psikolojisi), 14 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Aslı Göncü Köse (Endüstri ve Örgüt Psikolojisi), 25 Aralık 2023 tarihinde Klinik Psikolog Şevval Tuncer Türk (Klinik Psikoloji), 26 Aralık 2023 tarihinde UX Araştırmacısı Minel Altay (UX Araştırmacısının Rolü Nedir?) davet edildi.

Etkinlikler kulüp üyelerinden Fatma Sude Altıner, Elif Rana İnan, Hayri Yoşumaz, Safiye Çakmak, Sena Nur Özdek moderasyonunda  yönetildi.

Değerli hocalarımıza ve organizasyonda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01 Şubat 2024, Perşembe 128 kez görüntülendi